srijeda, 13. lipnja 2012.

Aktualne novosti

Šef JP Morgana se ispričao zbog gubitka od 2 milijarde dolara
ŠEF JP Morgan Chasea Jamie Dimon se ispričao zbog gubitka 2 milijarde dolara zato što se banka "zaigrala" sa rizičnim ulaganjima.
Strava u Chicagu: Majka mjesecima izgladnjivala 16-godišnju kći, djevojka težila svega 10 kilograma!
DARLENE ARMSTRONG težila je svega 10,4 kilograma kada ju je socijalna služba oduzela od nemarne majke i smjestila u bolnicu.
Ludo vrijeme u Austriji i Švicarskoj: Napadalo 20-ak centimetara snijega, za kraj tjedna najavljeno +30°C
PROTEKLA dva dana Švicarsku i Austriju muče vremenske nepogode. Zahlađenje, kiša, grmljavinska nevremena praćena tučom, pa čak i snijeg usred lipnja, posebice u alpskom području.
Strah pred izbore: Grci iz banaka povlače milijardu eura dnevno i gomilaju zalihe hrane u kućama
GRCI, suočeni s velikom neizvjesnošću koje donose ovotjedni izbori, rapidno povlače svoje novce iz banaka i slažu zalihe hrane u svojim ostavama, piše Reuters.
Odavno više nije politički Mesija: Obama gubi popularnost u cijelom svijetu
POPULARNOST američkog predsjednika Baracka Obama na međunarodnoj razini značajno je opala od vremena kad je preuzeo Ovalni ured 2009. godine, pokazalo je novo istraživanje Pew Research Centera.
Ukrajinski predsjednik teško optužio bivšu premijerku: Timošenko je sudjelovala u ubojstvu biznismena
UKRAJINSKI predsjednik Viktor Janukovič je danas izjavio da bi zatvorena bivša premijerka Julija Timošenko mogla biti umiješana u ubojstvo ukrajinskog političara i biznismena Jevhena Ščerbana iz 1996. godine.
Dvije 15-godišnjakinje iz Kanade uhićene zbog podvođenja maloljetnih djevojčica
DVIJE 15-godišnje djevojčice uhićene su u Kanadi zbog sumnje da su organizirale lanac maloljetničke prostitucije u Ottawi te podvodile djevojčice u dobi između 13 i 17 godina.
Osumnjičeni za međunarodni terorizam: Uhićeni talijanski anarhisti odgovorni za niz napada u Europi
TALIJANSKA policija uhitila je nekoliko članova anarhističke organizacije, osumnjičene za izvođenje nekoliko napada posljednjih mjeseci diljem Europe.
Čelnik Syrize prkosi EU-u: Poništit ćemo zadnji bailout!
LIDER grčke ljevičarske koalicije Syriza, Alexis Tsipras, upozorio je EU da ga ne pokušava zastrašiti ukoliko pobijedi na izborima u nedjelju.

Nema komentara:

Objavi komentar